Fietsvakantie 5

Vandaag  vertrokken we om 10 voor 10 van het kasteel, het eerste deel door de bossen over natte fietspaden. Daarna een stukje Zeeuwse polder. We kwamen omstreeks 11.00 uur aan in Veere. We herkende het nog van gisteren. We dronken weer koffie en thee bij Suster Anna, het was zeer goed. Daarna naar de veerpont, we kwamen aan bij de haven maar er lag een rondvaartboot, daar moesten we niet op. Even wachten, Marcel probeerde krabbetjes te vangen maar dat lukte niet. Er waren wel kwallen in het water. Daar was de boot, de schipper riep, zijn jullie de Schakel? Ja riepen we allemaal. We konden allemaal de boot op en we zongen liedjes op de achterplecht. Een aantal deelnemers mochten een stukje aan het roer staan met de kapiteinspet op het hoofd.

Aan de overkant kwamen we aan in Noord Beveland. We fietste richting de Stormvloedkering. Daar hadden we gelukkig de wind in de rug. Halverwege stond Roel met de aanhanger, hij had spullen voor de lunch, dat was lekker. En toen begon het te regenen, het hield niet meer op. We hebben 15 kilometer in de regen gefietst, doornat kwamen we aan bij het groepshuis de Boogerd, gelukkig mochten we er meteen in.


Nadat we een beetje opgedroogd waren ging iedereen naar zijn kamer. We hebben allemaal tweepersoons kamers. Dat is lekker. Een groepje begon met het klaarmaken van het eten. Om 6 uur was het klaar, macaroni hmmmm. Iedereen kreeg wat drinken bij het eten dus dat was heel gezellig aan tafel. Nu zit er een ploegje te kaarten en een ploegje kijkt naar het voetbal. Morgen lekker een beetje uitslapen en hopelijk beter weer. 

Over harriekoot57

Vrijwilliger bij de Schakel

Geplaatst op 1 juli 2016, in Zonder categorie. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Wat n bikkels zijn jullie. Door de regen, maar wel veel plezier. 👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: