Fietsvakantie 2 dagverslag

Vandaag de eerste dag, we verzamelde bij de Schakel om kwart voor negen. Eerst een bakje koffie of thee. Hugo hield een toespraak waar iedereen bijstond. De bus stond klaar, het was een ouderwetse bus met chauffeur Marcel, hij is een neef van Martine. Alle fietsen gingen bij Roel in de aanhanger. 


We vertrokken met de bus en gingen onderweg wat drinken met gebak. Daar hebben we gezongen voor Henk want het is zijn verjaardag.


We kwamen aan bij Kasteel Westhove op de parkeerplaats. En wat was er gebeurd? Hugo had een lekke band, die moest eerst gemaakt worden. 

Toen dat gebeurd was gingen we een stukje fietsen in Zeeland. De zon scheen een beetje maar er waren ook wolken en de wind waaide stevig. Toch hebben we 23 kilometer gefietst. Onderweg hebben we een ijsje gegeten bij een boerderij met camping.

Toen we weer aankwamen bij het Kasteel, ging iedereen naar zijn kamer en werden de bedden opgemaakt en ging iedereen zich opfrissen. Daarna gezellig met elkaar aan de bar wat drinken. Om kwart voor 7 gingen we eten. Pasta met saus, mmmm er was ook salade en een toetje tiramisu. Nu is een groepje bezig met een speurtocht. En zo gaan we lekker naar bed. 

Over harriekoot57

Vrijwilliger bij de Schakel

Geplaatst op 29 juni 2016, in Zonder categorie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: